Samen voor een hartslag

2021 was opnieuw een zeer bewogen jaar vol onvoorspelbaarheid, hoop en teleurstelling. In de acute zorg zijn we gewend om snel te schakelen en flexibel in te spelen op onverwachte en steeds veranderende situaties. Dit heeft soms veel gevraagd. Niet alleen van het METS Center team, maar ook van onze cursisten, studenten, opdrachtgevers en partners.

Maar ondanks dit moeilijke jaar met vele variaties op lockdowns, hebben we toch nog zo’n 2000 zorgprofessionals mogen opleiden en trainen. We wisten nieuwe klanten aan ons te binden, versterkten bestaande partnerships en gingen nieuwe samenwerkingen aan. Cursisten en studenten beoordeelden ons onderwijs in 2021 met een 8,8 gemiddeld! Ze waardeerden vooral ons veilige leerklimaat, de uitgebreide faciliteiten, de persoonlijke aanpak, de hoge kwaliteit en het enthousiasme van het docententeam.

Dit is al bijna 15 jaar onze kracht en is een gezamenlijke prestatie. Bedankt voor uw vertrouwen, betrokkenheid en waardering. Niet alleen in het afgelopen jaar, maar in al die jaren. Dat biedt perspectief voor een gezonde toekomst!

METS Center team

“Na twee intensieve jaren als gevolg van de coronacrisis, trekt het onderwijs weer aan. We blijven meedenken om ons trainingsaanbod onverminderd enthousiast en betrokken uit te voeren en met onze klanten oplossingen op maat te bieden.”

Anouk Zelsmann, Directeur METS Center

Samen voor een hartslag – de podcast

In 2021 is het podcastkanaal van het METS Center gelanceerd: ‘Samen voor een hartslag’. Er zijn vier podcasts gepubliceerd, te beluisteren op de website en via alle gangbare podcastkanalen. Elke aflevering gaan we in gesprek met een expert over actuele vraagstukken binnen de klinische en pre-hospitale zorg. We geven toelichting en verdieping bij protocollen en richtlijnen en inspiratie om elke dag opnieuw de beste zorg te leveren aan de patiënt. metscenter.nl/samenvooreenhartslag